yeay yeay

Daisypath Friendship tickers

10/23/14

Padam. dan tulis semula.

malu pulak bila selak cerita lama-lama kat blog ni.
so aku decide untuk delete semua post yang lagha dan tak membawa erti kehidupan langsung itu.

mood untuk menulis pun tak pernah ada.

hari ini,

Khamis, 23 Oktober 2014 4.33pm

masih di sini. di Putrajaya. mengejar masa yang langsung tak pernah cukup. demi mencari sesuap nasi.

dan masih setia ditemani oleh dua hero kesayangan;
Papa n Armin.

semoga bahagia ini milik ku selamanya Insya Allah


Armin dah 2 tahun 5 bulan plus plus. waaa. dah besor dah anak mami papa ni. Alhamdulillah... anak yang pintar dan bijak bestari.

nak susun balik lah gambar-gambar armin setakat mana yg ada dekat mami. sebab xperia mami dah hilang. so banyak gambar dah takda....




Masa dalam ari.. 29.5.2014 (sebab ada tarikh. so mami ingat la hehehe)


Armin dgn Lotso & Tigger. dua2 ni dia panggil bebear. kira bff dia. mesti kena peluk bebear dia kalau nak tdo... 




Ni masa 1 tahun 1 bulan plus plus. eee. masa ni Armin domok lagi.
Armin baru nak belajar berjalan. terbayang-bayang lagi kedek-kedek dia tu!

Bulan Disember 2013.. kita terbang jauh sikit lah dari Putrajaya ni. p tengok tempat orang sikit. hehhe
Armin... yang sangat bijak. pandai amik hati semua orang. tapi kadang-kadang (selalu) bagi mami naik hantu jugak. ahahaha

Alhamdulillah. syukur kepada Allah sebab sudi temukan mami dgn papa. dan dianugerahkan pulak dengan seorang anak yg Masya Allah.. sangat bijak! heheheh

lama mami tak update blog ni. kalau armin nak tau. sini lah tempat mami tulih benda2 lagha yang takdak pekdah langsung dulu. tapi mami cemuih la. delete buang semua. heheeh.


No comments:

adv