yeay yeay

Daisypath Friendship tickers

8/8/12

makin cerdik


8.8.2012

hari ni armin dah berumur lebih kurang 3 bulan 6 hari...dah makin pandai anak mami ni.... dah makin panjang akal.

tidoq pun nak pegang tangan orang. tak tengok muka papa dia 1 ari tak boleh duduk. anak papa... semua nak papa yg buat. nak papa yg dodoikan, nak papa yg suap susu. cerdik diaaa. amboih!

armin dah start explore semua benda dekat dgn dia. now dah start genggam tangan lepas tu perati sampai juling bijik mata. dah mula nak menerap, kadang2 sampai meleleh ayaq liuq dia. eeeee wek wek. aa. go go anak mami! cepatnya masa berlalu....

kadang-kadang mami rasa sedih bila hari-hari mami dgn armin dah makin jadi singkat bila mami dah start keja lepas cuti 3 bulan lebih. mami harap armin paham na sayang... i'm so sorry darling....

 happy takyah cakap la bila dah ada anak sendiri ni.. kadang-kadang stress jugak bila dia buat perangai. aaaa. armin armin armin....... mummy loves you so much <3 p="p">

No comments:

adv