yeay yeay

Daisypath Friendship tickers

10/23/14

Padam. dan tulis semula.

malu pulak bila selak cerita lama-lama kat blog ni.
so aku decide untuk delete semua post yang lagha dan tak membawa erti kehidupan langsung itu.

mood untuk menulis pun tak pernah ada.

hari ini,

Khamis, 23 Oktober 2014 4.33pm

masih di sini. di Putrajaya. mengejar masa yang langsung tak pernah cukup. demi mencari sesuap nasi.

dan masih setia ditemani oleh dua hero kesayangan;
Papa n Armin.

semoga bahagia ini milik ku selamanya Insya Allah


Armin dah 2 tahun 5 bulan plus plus. waaa. dah besor dah anak mami papa ni. Alhamdulillah... anak yang pintar dan bijak bestari.

nak susun balik lah gambar-gambar armin setakat mana yg ada dekat mami. sebab xperia mami dah hilang. so banyak gambar dah takda....




Masa dalam ari.. 29.5.2014 (sebab ada tarikh. so mami ingat la hehehe)


Armin dgn Lotso & Tigger. dua2 ni dia panggil bebear. kira bff dia. mesti kena peluk bebear dia kalau nak tdo... 




Ni masa 1 tahun 1 bulan plus plus. eee. masa ni Armin domok lagi.
Armin baru nak belajar berjalan. terbayang-bayang lagi kedek-kedek dia tu!

Bulan Disember 2013.. kita terbang jauh sikit lah dari Putrajaya ni. p tengok tempat orang sikit. hehhe
Armin... yang sangat bijak. pandai amik hati semua orang. tapi kadang-kadang (selalu) bagi mami naik hantu jugak. ahahaha

Alhamdulillah. syukur kepada Allah sebab sudi temukan mami dgn papa. dan dianugerahkan pulak dengan seorang anak yg Masya Allah.. sangat bijak! heheheh

lama mami tak update blog ni. kalau armin nak tau. sini lah tempat mami tulih benda2 lagha yang takdak pekdah langsung dulu. tapi mami cemuih la. delete buang semua. heheeh.


6/30/14

yang pertama 2014


kita mulakan entry pertengahan tahun 2014 ini dengan gambar Armin.
Armin dah banyak cakap. 



cuma belum pandai minta adik.



(selamat)

30.6.2014


nothing is permanent


9/5/13

i'm back yaw

Adalah dengan ini
maka saya, cikseEd.




akan buat comeback. kesian kat blog ni. taktau apa fungsi dia dahh.




8/8/12

makin cerdik


8.8.2012

hari ni armin dah berumur lebih kurang 3 bulan 6 hari...dah makin pandai anak mami ni.... dah makin panjang akal.

tidoq pun nak pegang tangan orang. tak tengok muka papa dia 1 ari tak boleh duduk. anak papa... semua nak papa yg buat. nak papa yg dodoikan, nak papa yg suap susu. cerdik diaaa. amboih!

armin dah start explore semua benda dekat dgn dia. now dah start genggam tangan lepas tu perati sampai juling bijik mata. dah mula nak menerap, kadang2 sampai meleleh ayaq liuq dia. eeeee wek wek. aa. go go anak mami! cepatnya masa berlalu....

kadang-kadang mami rasa sedih bila hari-hari mami dgn armin dah makin jadi singkat bila mami dah start keja lepas cuti 3 bulan lebih. mami harap armin paham na sayang... i'm so sorry darling....

 happy takyah cakap la bila dah ada anak sendiri ni.. kadang-kadang stress jugak bila dia buat perangai. aaaa. armin armin armin....... mummy loves you so much <3 p="p">

adv